Hauska tutustua!

Olen Janita Murtovaara.

Olen lastensairaanhoitaja ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Olen äiti kolmelle lapselle. Olen suorittanut WHO-imetysohjaajakurssin sekä imetyksen syventävän kurssin suun alueen kireyksiin liittyen. Teen vauvahierontaa Baby Balance®-tekniikalla.

Perheiden, erityisesti vauvaperheiden kanssa työskentely on ollut aina lähellä sydäntäni. Olen työskennellyt vastasyntyneiden parissa Oulun yliopistollisessa sairaalassa vastasyntyneiden teho- ja hoitoyksikössä. Sairaalatyössä olen nähnyt, miten keskosuus tai täysiaikaisena syntyneen vauvan sairaalahoidon tarve luovat omat haasteensa vauva-arjen aloitukseen.

Olen päässyt tukemaan perheiden hyvinvointia arjen rytmittämisen sekä kiintymyssuhteen ja vuorovaikutuksen tukemisen keinoin työskennellessäni SOS-Lapsikyläsäätiön perhekuntoutusyksikössä ohjaajana. 

Vauvahelppi on sivutoiminen yritykseni, joka on aloittanut toimintansa heinäkuussa 2021. Tavoitteeni on tarjota kiireettömiä, lämpimiä ja läsnäolevia kohtaamisia elämän alkutaipaleella, perheenne parhaaksi.