Palvelut

Baby Balance®-vauvahieronta

Sinä vanhempana tunnet vauvasi parhaiten. Kun vaistosi kertoo, että vauvallasi on jokin tyytymättömyyden aiheuttava vaiva, apua on saatavilla. 

Baby Balance®-hieronnalla voidaan helpottaa muun muassa vauvan vatsavaivoja, refluksia, yli- ja alijäntevyyttä sekä kehon asentorajoitteita ja parantaa unenlaatua. 

Baby Balance®-vauvahieronnassa hyödynnetään faskialinjojen käsittelyä, vyöhyketerapiaa sekä vauvan omaehtoista liikettä.  Ensimmäinen hierontahoito sisältää laajan haastattelun muun muassa raskauden kulusta ja synnytyksestä. 

Vauvahelppi tarjoaa vauvahierontaa ensisijaisesti alle 1-vuotiaille.

Esteitä hieronnalle:

  • kuume tai akuutti tulehdus
  • rokotteista alle viikko aikaa (rotarokote 4 vrk)
  • hemofilia tai syöpä

Sairaanhoitajan kotikäynnit
 

Tuki- ja ohjauspalvelut 

Uusi elämäntilanne voi olla hämmentävä ja ympäriltä satelee mitä erilaisempia vinkkejä. Kokonaisuuden ja juuri teille sopivien toimintatapojen hahmottaminen voi olla haastavaa.  

Vauvahelpin tavoitteena on tarjota tukea ja ohjausta ajantasaiset suositukset ja perheenne kokonaistilanne huomioiden. Ei ole yhtä oikeaa tapaa olla vanhempi, eikä valmiita vastauksia aina ole, mutta pähkäillään asioita yhdessä! 

Kotikäynti voi sisältää esimerkiksi ohjausta vauvan hoitoon, käsittelyyn ja rauhoitteluun liittyen.

Millaisia keinoja sinulla on huolehtia omasta hyvinvoinnistasi? Voit keskustella kanssani kaikesta uuteen rooliin tai muuttuneeseen elämäntilanteeseen liittyvästä. Vanhemman hyvinvointi heijastuu vauvaan, älä siis epäröi pyytää helppiä!
 

 Imetysohjaus 

Imetysohjaus on yksilöllinen, sinun toiveidesi ja teidän lähtökohtienne mukainen ohjaustilanne. Mukanani minulla on vaaka, jolla voimme seurata vauvan painon kehitystä ja tarvittaessa tehdä syöttöpunnituksia.

Imetysohjauksen yhteydessä tarkastelen mahdollisten suun alueen kireyksien vaikutuksia imetyshaasteisiin ja tarvittaessa ohjaan kireyksiä helpottavia hieronta- ja suujumppatekniikoita.  

Lainaamo

Haluatko säästää aikaa, vaivaa ja rahaa? Vuokraa vauvatarvikkeita!

Aina kaikkea ei tarvitse hankkia omaksi, sillä etukäteen et tiedä, mitkä tarvikkeet ovat juuri teidän arjessanne tarpeellisia. Vuokraaminen on helppo tapa kokeilla esimerkiksi kantorepun tarpeellisuutta teidän taloudessanne. 

Vuokraaminen on ekologista ja lisäksi säästät aikaa ja vaivaa välttäessäsi tuotteen eteenpäin myymisen!